Дежурен (24/7): ✆ 0895-42-68-42

Започнете работа при нас

Присъедини се към нас - VTA Security Stara Zagora

<blockquote cite="http://vtasz.com">Нашите служители са отлично подготвени екипи от професионални охранители, на които може да се има доверие във всеки един момент. Работата като охранител е отговорна и изисква нужните качества. Охранителният бизнес има своите специфики, носи своите рискове, и ако това не Ви плаши и представлявя предизвикателство за Вас</blockquote> - ВТА СЕКЮРИТИ СТАРА ЗАГОРА е стабилна охранителна фирма, в която може да потърсите своето кариерно развитие, личностно израстване,  дългосрочни взаимотношения, сигурни доходи и взаимно уважение.

работа-охрана-вта-секюрити-стара-загора

Предлагаме Ви добра работна атмосфера, професионална среда и отлични условия на труд, сътрудничество и работа в екип с професионални охранители.

Ако Вие сте енергичен и способен да вземате бързи и адекватни решения, когато други зависят от Вас, имате желание за развитие на Вашата кариера, личност и умения, моля свържете се с нас на някои от посочениете телефони по долу или направо ни изпратете мотивационно писмо и CV на посочения фирмен имейл.

vta-security-stara-zagora-team