Дежурен (24/7): ✆ 0895-42-68-42

СОТ охранителни системи

Подсигурете си сигурност и спокойствие за вашия дом и бизнес със сигнално охранителна и известителна техника - СОТ

СОТ-сигнално-охранителна-техника-и-системи-от-охранителна-фирма-VTA-SECURITY-Стара-ЗагораВТА СЕКЮРИТИ СТАРА ЗАГОРА, предлага както жична, така и безжична сигнално-охранителна техника и охранителни системи - СОТ за вашата сигурност и спокойствие за вашият дом или бизнес от най-високо и надеждно ниво!

С годините се спряхме на утвърден тип охранителна техника - PARADOX  И TELETEK, която лесно можем да доставим, надеждно да монтираме и поддържаме за вас, като наши клиенти!

Като цяло, СОТ системите за сигурност са се доказали във времето и наложили на пазара, като един от най-ефективните начини за обезпечаването на сигурността на вашия дом или бизнес!

Ние разполага с добре подготвени екипи, разположени на ключови места в град Стара Загора, готови да реагират моментално на получен сигнал от паник бутон или от сигнално охранителни системи - СОТ.

Също така предлагаме и охрана на земеделски площи и вилни участъци извън града и околията му, като за повече информация, моля кликнете тук.

Паник-бутон-за-СОТ-охранителни-системи-panic-button-VTA-Security-Stara-ZagoraАко сте собственик на заведение, магазин, аптека, автокъща или просто малък, среден или голям бизнес, където често имате работа с хора и пари, то за вашата сигурност - едно наистина добро и достъпно решение е заявяването на паник/panic бутон, като част от охранителният Ви план!

За повече информация, моля свържете се с нас!